Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria masluita a lui Geoana

ro

24 Nov, 2009 21:39 2012 Marime text
victoria masluita a lui geoana 48126 267504
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 26 Nov, 2009 15:55 Ce doriti LIBERALILOR NEO-LEGIONARI ??? O alta alianta sa va intareasca "puterea" ??? Cea cu PAUL DE ROMANIA care se afla la PARIS ,unde s-a dus si JOHANNIS ???
  • Popescu 25 Nov, 2009 20:53 Mai Gigele ai orbul gainii ? Unde il vezi pe Basescu cel cinstit? E in spatele multor afaceri dar conduc altii .Ce il aperi atat ? In 1989 se afla in guvernul Dascalescu deci e comunist ca Iliescu doar ca este mai tanar .Ne-a facut destul tara de ras ! Crin Antonescu va fi peste 5 ani presedintele Romaniei .Nu va lasati manipulati de Basescu.A avut si el aliante cu PNL si PSD dar nu poate colabora cu nimeni este un tip conflictual. Daca avea verticalitate nu o lasa pe fica cea proasta sa ajunga intr-o functie asa de importanta Taie frunza la caini cu Sida ( halal partener ).
  • Popescu 25 Nov, 2009 20:43 In perioada comunista ,Basescu ,in anul 1989, facea parte din guvernul lui Dascalescu .Deci el este ultima reduta comunista .De ce deranjeaza alianta PNL cu PSD ? Ati uitat ca Base a castigat alegerile facand alianta cu PNL?Toata stima pentru Crin Antonescu ,peste 5 ani va fi sigur presedintele Romaniei .Nu conteaza de data aceasta partidul ci omul care ne va reprezenta pe plan international .Chiar nu v-ati saturat de intrigile si scandalurile lui Basescu ?Sa dea Dumnezeu sa ajunga Iohannis premier .Atunci sa vedeti credibilitate pe plan extern .
  • surmelis argentina pusa 25 Nov, 2009 15:14 Singura explicatie logica a acestei aliante fatise este una singura. Ambele partide, PNL si PSD, au un SPONSOR COMUN ,de cativa ani,in persoana miliardarului DINU PATRICIU.
  • Nasol moment, misto coliva! 25 Nov, 2009 12:11 PD-L-eii sunt disperati ca le fuge cascavalul de sub nas... Ha ha ha... Daca semeni vant 5 ani, sigur culegi o tornada, care o sa-i trimita direct in puscarie pe toti jefuitorii banului public: Basescu, Videanu, Berceanu, Blaga, Udrea, Cocos, Ridzi, manechina Roberta al 3-ea om in stat, si gasca lor de incompetenti de la Constanta.
  • Ca pe vremea lui Stefan 25 Nov, 2009 11:32 Vin "turcii" oameni buni. PSD si PNL isi ascut iataganele pentru a taia halci din averea nationala. Traian Basescu le sta ca sarea in ochi. Le pune botnita si le da peste maini atunci cand se intind la cascaval. Vream sa fim supusii parlamentarilor sau vrem ca ei sa fie reprezentantii nostri? Sa ne gandim la asta inainte sa votam. Sa nu ne lasam incantati de un pui paros si de un kg de orez. Ganditi-va la copiii vorstri dragi pensionari.
  • haha 25 Nov, 2009 09:13 veti pierde pedeilor cu tot cu ziarul vostru de partid ziua de constanta :P
  • gigel 25 Nov, 2009 08:27 basescu este ultima reduta in calea infractionabililor,ca ideologia s-a vazut ca nu conteaza si denumirea partidului este o delimitare intre gasti interesate,cand a cazut si aceasta, va urma O MARE LINISTE IN CARE EI VOR FURA CA PANA-N 2004 !
  • redivivus 25 Nov, 2009 07:22 Ne este dat să vedem astăzi cum un PNL care se vrea continuatorul Bratienilor,se aliază cu neocomuniştii lui Iliescu si Geoană,uitând că Radu Câmpeanu şi-a desfaşurat campania electorală cu sloganul “ Goniţi lupii”.Un PNL care n-are nici o legătura cu liberalismul si democraţia, devenind complice la politica mafiotă a PSD despre care Haşotti scria în 2004 în cartea sa “Liberal in opoziţie” următoarele: “Corupţia în România este determinată de reprezentanţii PSD care fură tot ce se poate fura “. Sau:“ Nu cunosc nici un membru PSD care să nu fie corupt sau incompetent”.(Ce zici Mazăre?).Sau: “ In PSD,unii sunt ticăloşiţi de tineri,iar alţii-îmbătrâniţi în ticăloşii”.Sau : “PSD este cel mai corupt partid din Europa…Pentru democraţie şi normalitate politică PSD reprezintă tot ceea ce poate fi mai perfid,malefic,şi ipocrit”.Sau: “ Nu am fost un mare susţinător al alianţei PNL-PD , dar ,m-am convins că noua construcţie politică reprezintă singura soluţie pentru cetăţeni şi integrarea României în U.E”.De ani de zile peneliştii ticăloşiţi Haşotti,Tăriceanu si Antonescu fac jocul ticăloşilor pesedişti cu care se identifică în gândire şi acţiune.Te cunosc bine Haşotti şi daca ti-a mai rămas o urmă de bun simţ,urmează exemplul lui Iustian,figura anodină de frizer cu mandolină,şi vino la PD-L cu cenuşă pe cap,să-ţi ceri iertare de la cei pe care i-ai trădat.Să nu-l uităm pe “Marele patriot naţionalist” W.C. Tudor care s-a alăturat lui Marko Belitu,cel ce a uitat că PSD s-a opus participării UDMR la guvernare acum un an.