Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost activat Planul roșu la Constanța Accident între un TIR și un autocar plin cu copii din Ucraina, între Tariverde și Baia (FOTO+VIDEO)

ro

17 Jun, 2024 07:52 2808 Marime text
Un eveniment rutier s-a produs în jurul orei 03.30 între un TIR si un autocar cu peste 50 călători, între Tariverde și Baia, la trecerea cu calea ferată.

La fața locului au intervenit Statia Midia cu  ASAS si 1 SMURD 2, Det. Fripis cu 1 ASAS, Det. Palas cu SMURD C, Det. Medgidia cu 1 ATPVM, Det. Port cu 1ATPVM si Serviciul de Ambulanta cu 8 SAJ, informează reprezentanții ISU Dobrogea. 

Începând cu ora 03:28, a fost activat Planul Rosu de Intervenție.
 
În autocar se aflau 57 persoane cetățenie ucraineană - 42 minori si 15 adulti. Dintre acestea, 15 persoane (2 adulti si 13 copii) au nevoie de îngirjiri medicale (pe Cod Verde). Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Vor fi transportate la spital 4 persoane: 2 adulți și 2 copii.

La ora 5:45 a fost dezactivat planul roșu.


10 adulți și 39 de copii au fost preluați de microbuze și au fost transportați la sala de sport din Năvodari, de unde vor fi preluați de un alt autocar, au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 17 iunie a.c, în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazu, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă și un autocar în care se aflau 56 de persoane, dintre acestea 43 fiind minori.

Vehiculele ar fi circulat în aceeași direcție, spre municipiul Constanța.

În urma accidentului rutier, au fost răniți ușor doi minori, de 14 si 16 ani, și o persoana majoră.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.






Citește și:

A fost activat Planul roșu la ConstanțaAccident între un TIR și un autocar plin cu copii din Ucraina, între Tariverde si Baia (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii