Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident în lanț pe DN22 în zona localității Cogealac, județul Constanța! Trei autoturisme și un camion, implicate

ro

17 Oct, 2024 20:31 1018 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn accident rutier în lanț a avut loc în această seară pe DN22 Constanța-tulcea, în dreptul localității Cogealac, județul Constanța.

Potrivit ISU Constanța trei autoturisme și un camion au fost implicate în accident.

La fața locului intervine Stația Midia cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj SMURD C, autospeciala pentru victime multiple de la Detașamentul Port și două echipaje SAJ.

UPDATE: 

In accidentul rutier, au fost implicate 6 persoane, neincarcerate, constiente, cooperante care nu necesita ingrijiri medicale.

UPDATE: 1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 22, localitatea Tariverde, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme și 1 autocamion. Din primele informații, nu au rezultat victime. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, fiind și scurgeri de combustibil pe carosabil. Se estimează reluarea traficului după ora 22:00.

Citește și: 

Filmul accidentului dintre Agigea și Techirghiol în care două tinere au murit pe loc! Incredibil ce alcoolemie avea șoferul implicat (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii