Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal în București Polițiștii l-au găsit pe șoferul care a lovit doi copii și apoi a fugit. Este minor și nu are permis de conducere

ro

29 Jul, 2024 08:27 342 Marime text
Poliția Rutieră, foto cu rol ilustrativ- ZIUA de Constanța
Un copil de 9 ani a murit duminică seară, 28 iulie 2024, într-un accident rutier în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din București. Un alt copil a fost rănit. După producerea accidentului șoferul implicat a fugit de la fața locului. 

 Poliția a anunțat în această dimineață că șoferul a fost găsit. 

„În urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Brigada Rutieră, a fost identificat conducătorul autovehicului, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost testat cu aparatele Alcooltest și DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice”, au precizat oamenii legii.


Citește și:

Tragedie în București! Un copil de 9 ani, accidentat mortal în apropierea Parcului Pantelimon! Un alt minor, transportat la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii