Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor în localitățile Baia și Cataloi din județul Tulcea. Au fost aplicate amenzi (GALERIE FOTO)

ro

12 Jun, 2024 13:51 566 Marime text
Foto: IPJ TulceaIeri, 11 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea au efectuat mai multe verificări pe linie de investigare a fraudelor și a evaziunii fiscale în localitățile Baia și Cataloi din județul Tulcea.

Potrivit IPj Tulcea, din cercetări a reieșit că, o societate comercială din județul Vrancea, ce își desfășura activitatea în localitatea Baia, a prezentat polițiștilor o evidență a unor produse agricole, aparținând unui producător agricol din județul Galați, existând indicii cu privire la faptul că datele prezentate ar fi false. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, în urma verificărilor, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.465 de lei și a fost confiscată suma de 362 de lei.

Suportul de specialitate a fost oferit de un lucrător din cadrul Serviciului de Metrologie Legală Tulcea.

„Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și al polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Citește și: 

Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, în comuna Mihail Kogalniceanu. Lucrările executate de Ramali Construct SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii