Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, în comuna Mihail Kogalniceanu. Lucrările executate de Ramali Construct SRL (DOCUMENT)

ro

12 Jun, 2024 12:50 572 Marime text
  • Contractul privind execuția lucrărilor privind înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în comună a fost aribuit de Primăria Mihail Kogalniceanu din județul Tulcea societății Ramali Construct SRL.
  • Valoarea contrcatului atribuit pe data de 7 iunie anul curent este de 2.076.624,35 lei.
  •  Proiectul este finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
  • Paul Haralambie este asociatul unic și administratorul firmei Ramali Construct SRL.
 
În comuna Mihail Kogalniceanu din județul Tulcea va fi înființat un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar.

Primăria Mihail Kogălniceanu din județul Tulcea anunță pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Execuție lucrări privind realizarea obiectivului «Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea», finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
 
Contractul a fost atribuit pe data de 7 iunie anul curent societății  Ramali Construct SRL. Valoarea achiziției este de 2.076.624,35 lei.
 
Lucrările din cadrul contractului de achiziție publică de lucrări de tip “execuție”, respectiv „Execuție lucrări privind realizarea obiectivului «Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea», finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă și bugetul local, sunt grupate în următoarele lucrari principale:
 
- Execuția lucrărilor de construcţii şi instalaţii (infiintare CAV), inclusiv organizarea de şantier;
- Probe, încercări, verificări, cu respectarea legislaţiei în vigoare;
- Punerea în funcţiune a tuturor instalaţiilor;
- Recepţia la terminarea lucrărilor;
- Asigurarea lucrărilor de intervenţie pe perioada de garanţie, pentru lucrările executate;
- Recepția finală.

Contractul se compune din perioada de execuție a lucrărilor care este de 4 luni de la ordinul de începere a lucrărilor, la care se adaugă perioada de notificare a defectelor/perioada de garanție care este de minim 36 de luni de la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.
 
Despre Ramali Construct SRL

 
 
Potrivit termene.ro, Ramali Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, nr. 80-80A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în județul Tulcea. Paul Haralambie este asociatul unic și administratorul firmei.
Conform termene.ro, Ramali Construct SRL figurează cu 117 achiziții directe (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Comuna Valea Nucarilor, Comuna Slava Cercheză printre autoritățile contractante) și 66 de contracte publice (Comuna Valea Teilor, Județul Tulcea, Comuna Maliuc printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Ramali Construct SRL a declarat 160 de angajați, uun  profit peste 3,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 57,21 de milioane de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Licitații Tulcea: Braka Efect SRL și Ramali Construct SRL reabilitează drumurile din Valea Teilor, cu 1,39 milioane de euro (DOCUMENT)
 
Decizie CNSC: Licitația de proiectare și execuţie asfaltare străzi în comuna Slava Cercheză din judeţul Tulcea a fost contestată. Ce trebuie să facă autoritatea contractantă?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii