Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor în Vama Veche! Au fost aplicate mai multe amenzi! Ce nereguli au fost constatate

ro

25 Aug, 2024 13:55 204 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaLa data de 24 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Secția 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de substanțe psihoactive.

Potrivit IPJ Constanța, în cadrul activităților derulate, au fost legitimate 88 de persoane și au fost verificate 48 de vehicule. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei.

„De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Totodată, în timp ce efectuau activitatea de patrulare, polițiștii au identificat un bărbat, de 36 de ani, cu un comportament nefiresc.

În urma efectuării controlului corporal, asupra acestuia au fost găsite două folii și cinci comprimate ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


De asemenea, în jurul orei 16.50, polițiștii au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta deține permis de conducere eliberat de autoritățile din alt stat, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în România. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști. 

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța. 

Citește și: 

Razie de amploare a polițiștilor în municipiul Constanța! Minor de 15 ani prins cu substanțe interzise asupra lui
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii