Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angel Tîlvăr, prezent la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu- „Bun venit în România personalului care încadrează Detașamentul Forțele Aeriene finlandeze“ (VIDEO)

ro

11 Jun, 2024 12:39 755 Marime text

Marți, 11 iunie, în Baza 57 Aeriană „Căpitan Aviator Constantin Cantacuzino" de la Mihail Kogălniceanu sunt organizate două evenimente importante pentru Forțele Aeriene Române.

La evenimente este prezent și ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr. 

În cadrul discursului său susținut în cadrul evenimentului, acesta a punctat că pentru Detașamentul care încadrează Detașamentul Forțele Aeriene finlandeze este prima misune de poliție aeriane într-o țară aliată.

 Vreau să urez bun venit în România, personalului care încadrează Detașamentul Forțele Aeriene finlandeze aflate la prima misune de poliție aeriane într-o țară aliată, de la recenta aderare la NATO.   

Ministrul punctează și faptul că România a susținut Finlanda în accelerarea procesului de aderare. 

Alăturarea Finlandei la cea mai de succes alinață politico-militară din istorie, contribuie la întărirea securității într-un mod coerent. România a susținut puteric accelerarea procesului de aderare.

Suntem bucuroși nu doar să vă primim în țara noastră, ci și să vă mulțumim pentru eforturile depuse în desfășurarea unei misiuni foarte importante pentru teritoriul național și aliat. 






Citește și:

LIVE TEXTMinistrul apărării Angel Tîlvăr, prezent la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, care găzduiește două evenimente importante (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii