Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat împușcat în timp ce făcea campanie electorală în Buftea, județul Ilfov! Principalul suspect, audiat de polițiști

ro

07 Jun, 2024 08:49 707 Marime text
Un bărbat de 45 de ani care făcea campanie electorală pe o stradă din oraşul Buftea, județul Ilfov a fost împuşcat seara trecută în picior cu o armă de tip air-soft. 

Potrivit anchetatorilor, principalul suspect în acest caz este un tânăr de 29 de ani care a fost depistat de poliţişti și adus la audieri.

"Din primele informaţii, în momentul în care a fost agresată, victima efectua activităţi electorale. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Buftea, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, precum şi un echipaj medical din cadrul SABIF, care, în urma primelor investigaţii, a stabilit că victima prezintă o echimoză la nivelul piciorului", informează un comunicat transmis de Biroul de presă al IPJ Ilfov.


Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost căutat şi depistat de poliţişti şi a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Buftea, pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii din cadrul Poliției oraşului Buftea efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Citește și: 

Un ambulanțier băut ar fi lovit un pieton, în timp ce se afla în misiune
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii