Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat prins în flagrant și reținut pentru trafic de droguri în Vama Veche, județul Constanța (FOTO)

ro

01 Aug, 2024 14:35 166 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța





 
  • Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.
 
Bărbatul în cauză a fost depistat de către un echipaj de jandarmi din cadrul  Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța în proximitatea unui camping, din stațiunea Vama Veche, în timp ce ar fi deținut asupra sa, în două pungi autosigilante, peste 30 de grame de canabis (droguri de risc) destinat comercializării, precum și un cântar de precizie, potrivit IPJ Constanța.
 
Conform polițiștilor, ulterior, acesta ar fi predat o altă cantitate de droguri de risc (canabis și rezină de canabis), deținută în scopul consumului propriu, pe care ar fi avut-o ascunsă în proximitatea unității comerciale la care își desfășura activitatea.
 
La data de 31 iulie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.
 
Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.
 

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite IPJ Constanța.

 
 
 
 
Citește și
 LIVE VIDEOIPJ Constanța, despre rezultatele obținute de structurile MAI în luna iulie a sezonului estival 2024 (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii