Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz alarmant în Suceava Fetiță de doi ani, ajunsă la spital după ce mama ei a spălat-o cu o soluție cu uz veterinar

ro

03 Sep, 2024 20:08 136 Marime text
Ambulanță/ Sursa foto: Ziua de Constanța/ Imagine cu rol ilustrativ




 
  • O fetiţă a ajuns la spital după ce mama ei a spălat-o cu o soluție pentru deparazitarea oilor. La scurt timp, fetița a intrat în comă și a fost transportată de urgență la spital.

Copilul se juca în curtea casei în momentul în care mama ei a observat că fetița avea mâncărimi la nivelul capului, astfel că a decis să o spele cu o subtanță de uz veterinar pe care o folosea de obicei în gospodărie, potrivit digi24.ro.
 
La scurt timp, fata a început să se simtă rau, iar starea ei s-a agravat rapid. „Fetița era deja în comă în momentul în care a ajuns ambulanța, a fost dusă mai întâi la spitalul din Rădăuți, de acolo la Spitalul Județean Suceava, și pentru că starea ei era foarte gravă s-a decis transferul la Iași, la Spitalul pentru Copii cu un Elicoper SMURD. La Iași, fata a fost internată la terapie intensivă, însă după ce medicii i-au administrat tratamentul, a început să se simtă mai bine.

Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. A fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Citește și
UPDATE. Copii intoxicați cu o substanță periculoasă! Au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Constanța



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii