Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ulterior, minora a fost violată de alt bărbat Caz șocant în București! Elevă de 14 ani, violată de profesorul de limba engleză

ro

22 Oct, 2024 15:59 780 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: PixabayUn profesor de limba engleză de la o școală din București este suspectat că ar fi violat o elevă în vârstă de 14 ani. 

Un an mai târziu, minora ar fi fost violată de un alt bărbat, afirmă anchetatorii. Acum, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, potrivit news.ro 

Potrivit Poliției Capitalei, în cadrul operaţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, astăzi, 22 octombrie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi trei mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală, concurs real de coruperea sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale, nedenunţare şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit Poliției Capitalei, din datele şi probele administrate până în prezent a rezultat presupunerea rezonabilă că, în luna iulie a anului 2023, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în calitate de profesor de limba engleză în cadrul unei instituţii culturale destinate copiilor, din Sectorul 4, ar fi profitat de vârsta fragedă a unei minore, care la acea dată avea 14 ani, şi fără consimţământul acesteia, ar fi agresat-o sexual, în incinta respectivei instituţii culturale.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că, deși mama minorei ar fi luat cunoştinţă despre infracţiunea săvârşită asupra fiicei sale, nu a denunţat fapta.

„Totodată, în urma investigaţiilor desfăşurate, a rezultat presupunerea rezonabilă că, pe timpul vacanţei de vară a anului curent, un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, i-ar fi propus, în mod repetat, minorei, în vârstă de 15 ani, să se întâlnească la o adresă din Sectorul 2. Faţă de acesta se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor în formă continuată (9 acte materiale), racolarea minorilor în scopuri sexuale în formă continuată (27 de acte materiale) şi viol săvârşit asupra unui minor.

La data de 29 august 2024, minora şi-ar fi provocat o leziune la nivelul membrului stâng, întrucât mama acesteia i-ar fi restricţionat accesul la telefonul mobil.

Astfel, la data de 22 octombrie 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi trei mandate de aducere“ - au mai precizat polițiștii .


Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul subunităţii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală, coruperea sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale, nedenunţare, vătămare corporală din culpă.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie“ - au mai precizat anchetatorii.

Citește și: 

Caz șocant în București! O fetiță de 6 ani ar fi fost agresată sexual în toaleta unei școli
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii