Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în București! O fetiță de 6 ani ar fi fost agresată sexual în toaleta unei școli

ro

13 Sep, 2024 08:05 281 Marime text
Sursa foto: PixabayO fetiță de doar 6 ani ar fi fost agresată sexual de mai mulți copii în toaleta unei unităţi de învăţământ din Capitală. Polițiștii s-au autosesizat și au demarat o anchetă în acest caz. 

''La data de 12 septembrie, în jurul orei 11,30, Poliţia Capitalei - Serviciul Siguranţă Şcolară, în baza colaborării cu unităţile de învăţământ, a fost informată cu privire la o posibilă faptă de agresiune sexuală, constând în aceea că, la data de 11 septembrie, o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla în toaleta unei unităţi de învăţământ, ar fi fost atinsă în zona intimă de mai mulţi elevi, colegi de şcoală. În urma informaţiilor primite, un echipaj din cadrul Secţiei 7 Poliţie s-a deplasat de urgenţă la unitatea de învăţământ, unde au luat legătura cu directorul şcolii şi cu mai multe cadre didactice'', au precizat reprezentanții DGPMB.


La fața locului a fost solicitată prezenţa părinţilor minorei și a reprezentanților Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

''Precizăm faptul că până la acest moment reprezentanţii legali ai minorei nu au formulat plângere în acest sens'', arată sursa citată.


Ancheta cu privire la săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală se desfășoară sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. 

Citește și: 

Caz înfiorător în județul Tulcea! Fetiță de 6 ani violată de un bărbat de 63 de ani! Cum și-a ademenit suspectul victima
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii