Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șocant în București Influencerul, cunoscut ca „Andrei Versace”, a fost găsit decedat în locuința sa. Cauzele morții, încă necunoscute

ro

20 Jul, 2024 16:58 240 Marime text





 
  • Influencerul Andrei Pârvan, cunoscut în video-blogurile sale drept Andrei Versace, a fost găsit decedat, sâmbătă, în apartamentul său situat într-un complex de locuinţe din Sectorul 1, potrivit unor surse judiciare.

Poliţia Capitalei anunţă că sâmbătă, în jurul orei 10,35, poliţişti Secţiei 2 au fost sesizaţi prin apel 112, de către agentul de securitate al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simţi un miros înţepător, specific unei persoane decedate, potrivit Agepres.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la faţa locului a ajuns şi un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violenţă", informează Biroul de presă al DGPMB.


Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, conform sursei.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 
 
 

Citește și
 S-a stins din viață Ion Țuțuianu, fost jucător și selecționer al naționalei de rugby
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii