Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Constanța! Trei bărbați suspectați că au aruncat cu substanțe inflamabile în două persoane. Victimele au suferit arsuri

ro

28 Aug, 2024 10:48 495 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaTrei bărbați din județul Constnața au ajuns după gratii după ce ar fi provocat arsuri unor persoane și au răpit un bărbat pe care l-u agresat. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia,  au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, violare de domiciliu și complicitate la lovirea sau alte violențe.

Astfel, la data de 21 august a.c., în intervalul orar 18.00 – 19.20, în timp ce se deplasa cu căruța în extravilanul comunei Cobadin, unul dintre bărbați l-ar fi lipsit de libertate pe un bărbat de 42 de ani, pe care l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnii și picioarele, precum și cu un obiect contondent.

La aceeași dată, ceilalți doi bărbați ar fi pătruns fără drept în imobilul unui minor de 17 ani din comuna Cobadin, amenințându-l pe acesta cu acte de violență.

Apoi ar fi aruncat asupra minorului o substanță inflamabilă, provocându-i arsuri.

Ulterior, cei doi ar fi părăsit domiciliul minorului, deplasându-se pe strada Panselei, unde ar fi aruncat o substanță inflamabilă asupra unui bărbat de 34 de ani, provocându-i arsuri.

Cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 28 august a.c., vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

Citește și: 

Caz înfiorător în județul Tulcea! Fetiță de 6 ani violată de un bărbat de 63 de ani! Cum și-a ademenit suspectul victima
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii