Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant! Un angajat al Primăriei Tecuci a fost omorât de propriul său fiu.

ro

12 Aug, 2024 12:29 467 Marime text




 
  • Un bărbat, angajat al Primăriei Tecuci, a fost omorât de propriul său fiu. După ce și-a atacat tatăl, a dispărut fără urmă și este în prezent căutat de Poliție.
  • Crima șocantă s-a petrecut într-un bloc situat în apropierea Liceului Agricol din Tecuci. Potrivit primelor informații, tânărul de 28 de ani, care ar avea probleme de natură psihică, și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori, rănile provocate fiindu-i fatale.

După ce și-a atacat mortal tatăl, autorul faptei a dispărut fără urmă și este în prezent căutat de Poliție, potrivit știripesurse.ro. Potrivit informațiilor, tânărul de 28 de ani, care ar avea probleme de natură psihică, și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori, rănile provocate fiindu-i fatale.

Se pare că după comiterea crimei, agresorul a aruncat arma într-un tomberon din apropierea locului faptei și a fugit, scrie realitatea.net.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru omor calificat. Victima era angajată la societatea edilitară responsabilă cu întreținerea spațiilor verzi din Tecuci, unde era cunoscută și respectată de colegii săi.
 
 
Citește și
 Fost partener de afaceri al șefului SIE, găsit mort în condiții suspecte
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii