Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Substanțe dopante depistate de polițiștii de frontieră introduse ilegal în România. Unde au fost găsite medicamentele (GALERIE FOTO)

ro

16 Oct, 2024 14:04 146 Marime text
Sursa foto: Garda de CoastăMai multe substanțe dopante care urmau a fi introduse ilegal în România au fost descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni în PTF Negru Vodă. 

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, un cetățean bulgar care transporta cu ajutorul unei autoutilitare, substanțe dopante cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente.
 
În data de 15.10.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat controlul specific de intrare în țară asupra unui autovehicul înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 43 de ani.

„În compartimentul marfă a fost descoperită, sub o pătură, o cutie de carton în care se aflau 354 cutii ce păreau a fi medicamente, fără alte documente de însoțire.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că în conținutul acestora se află substanțe dopante, conform anexei 1 și 2 din Legea nr 104/2008, privind prevenirea și combaterea producerii și traficului ilicit de substanțe dopante.
În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducerea în țară a substanțelor dopante cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, substanțele urmând a fi expertizate“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Citește și: 

Marfă reținută de polițiștii de frontieră constănțeni în Portul Constanţa Sud-Agigea (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii