Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța Tinerii suspectați că au furat un scuter de pe bulevardul Mamaia, căutați de poliție (VIDEO)

ro

14 May, 2024 10:01 1108 Marime text

Sursa: Facebook Cosmin Ciobanu

Un scuter a fost furat de pe bulevardul Mamaia, din Constanța, pe timp de noapte, de către niște tineri.

Anunțul a fost făcut astăzi, 14 mai, de către proprietarul vehiculului pe pagina sa de Facebook. Acesta îi roagă pe cei care cunosc mai multe detalii, să-i ofere informații, pentru a-i putea identifica pe cei care i-au sustras vehiculul electric cu trei roți.

Proprietarul a postat chiar și un filmuleț pe pagina sa de socializare, în care sunt surprinși trei tineri care umblau pe bulevardul Mamaia, deplasându-se dinspre strada Ion Lahovari spre strada Mihai Viteazu. La un moment dat, s-au oprit și au ridicat prelata pentru a vedea ce se află dedesubt. După câteva clipe, în care au inspectat vehiculul și au încercat să-l mute din loc, aceștia s-au îndepărtat, ieșind din raza camerei de supraveghere. Apoi, unul dintre ei s-a întors, a pornit scuterul și a plecat.

Oficial de la IPJ Constanța

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 1 Poliție, au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras un scuter, ce se afla parcat pe Bulevardul Mamaia.

Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 1 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și desfășoară activități pentru identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii.


 
Sursa video: Facebook Cosmin Ciobanu


Citește și: 
UPDATE IPJ Constanța Tânăr de 18 ani, arestat după ce ar fi intrat peste o femeie în casă, ar fi bătut-o și i-ar fi furat 2.000 de lei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii