Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale ale polițiștilor rutieri în județul Constanța. Au fost date amenzi

ro

06 Oct, 2024 20:38 188 Marime text
Mașină poliție, Sursa foto: Ziua de Constanța



La data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat activități în cadrul Acțiunii Blocada, pentru asigurarea climatului optim de ordine și siguranță publică.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.000 de lei.
 
De asemenea, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
La aceeași data, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.000 de lei.
 
De asemenea,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.000 de lei.
 
Și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea traficului și consumului de droguri. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.000 de lei.
 
 
Citește și
Știri ConstanțaȘofer băut și cu mașina neîmatriculată, depistat în trafic, la Constanța

 


 




 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii