Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copii și adulți intoxicați cu clor, la Hotel Belvedere din Olimp. Detalii de la ISU Dobrogea (VIDEO)

ro

15 Jul, 2024 20:53 544 Marime text

Colonelul Constantinescu Dan, prim adjunct inspector ISU Dobrogea, a subliniat că au primit un apel pe numărul de urgență 112 referitor la un posibil incident la o piscină din Olimp.

În urma acestui apel, a fost declanșat Planul roșu și s-au trimis toate forțele medicale disponibile la fața locului. La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că mai mulți adulți și copii erau intoxicați cu clor.

Echipajele medicale au făcut triajul victimelor pentru evaluare și tratament ulterior.
 

Am fost apelati pe numărul de urgență 112 cu un posibil incident la o piscină din Olimp
 

Când s-a aflat numărul victimelor am declanșat Planul roșu. Am plecat cu toate forțele medicale disponibile către fața locului. La fața locului când am ajuns, am văzut că sunt adulți și copii intoixcați cu clor. S-a făcut trierea lor.  – a punctat colonel Constantinescu Dan, prim adjunct inspector ISU Dobrogea.   

 
Planul roșu de intervenție a fost dezactivat începând cu ora 19:55. Au fost transportați la spital 13 persoane (6 adulți și 7 copii) iar la fața locului au fost asistați medical 11 persoane (6 adulți și 5 copii).

 

Citește și:

Planul Roșu la ConstanțaCopii intoxicați la Hotel Belvedere din Olimp. Mohammad Murad, despre incident- "O problemă tehnică" (VIDEO)

Planul Roșu de intervenție activat la ConstanțaUPDATE. Persoane, printre care și copii, posibil intoxicate la Hotel Belvedere din Olimp (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii