Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de 6 ani rănit într-un accident rutier în județul Bistrița Năsăud! Un șofer din Constanța, implicat

ro

22 Jul, 2024 15:48 617 Marime text
Un bărbat de 71 de ani din județul Constanța a fost implicat într-un accident rutier în județul Bistrița Năsăud soldat cu rănirea unui copil de 6 ani,

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, astăzi, 22 iulie, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud au intervenit pentru efectuarea cercetărilor, ca urmare a unui accident rutier, produs pe Drumul Național 15A, în Viile Tecii.

„Din primele date, un bărbat de 71 de ani din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Teaca- Galații Bistriței, a surprins și accidentat un pieton, minor în vârstă de 6 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Seviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul“ - au precizat reprezentații IPJ Bistrița Năsăud.

Citește și: 

Trei motocicliste, rănite într-un accident între Corbu și Năvodari! În ce stare sunt femeile. Declarațiile soțului uneia dintre victime(GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii