Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a pus o glumă de copii pe jar Poliția din Argeș în noapte!

ro

20 Jul, 2024 13:03 181 Marime text
foto: Pixabay În ziua de 19 iulie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii argeșeni au fost alertați în urma unui apel la 112, efectuat de o fată care plânge, fără să vorbească sau să dea alte detalii.
 
Potrivit IPJ Argeș, având în vedere potențialul ridicat de risc, au fost puse în mișcare resurse însemnate, iar în urma verificărilor a rezultat că solicitarea nu era una reală.
 
În ziua 19 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost alertați, în urma unui apel primit la Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de la o fată, inițial neidentificată, care plângea, fără să vorbească. După încheierea apelului, numărul a fost reapelat, interlocutoarea răspunzând, însă fără a vorbi.

Deși persoana care a apelat la 112 nu a oferit date, a fost localizată zona de unde a fost inițiat apelul, respectiv o zonă din localitatea Mărăcineni. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, echipaje din cadrul Secțiilor 1-4 ale Poliței Municipiului Pitești, precum și polițiști din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au desfășurat o serie de activități, prin care a fost identificată persoana care a inițiat apelul, o minoră de 11 ani, din Ștefănești, care ar efectuat apelul împreună cu o altă minoră, de aceeași vârstă, din Mărăcineni, nefiind într-o stare de pericol, cele două considerând că fac o glumă.- mai transmite Poliția 


În urma verificărilor efectuate, s-a luat măsura sancționării contravenționale a părinților celor două minore, conform Legii 61/1991R, pentru nesupravegherea minorelor. De asemenea, au fost sesizați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru a se stabili dacă se impun măsuri de consiliere sau de protecție socială.


Citește și:

AradO fată de 12 ani a pus în alertă autoritățile. „Răpită de fostul soţ şi ţinută într-un beci”
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii