Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Declarațiile proprietarei din Năvodari, unde locuiau cei doi suspecți în cazul omorului celor două femei (VIDEO)

ro

09 Sep, 2024 18:44 1517 Marime text
Sursa foto: Captură video, Sursa:Ziua de Constanța





Două percheziții au fost efectuate, astăzi, 09 septembrie 2024, în Năvodari, într-un dosar de omor, în care sunt vizați doi bărbați și o femeie.
 
Aceștia locuiesc în Năvodari,  Constanța, împreună cu doi copii. Minorii au fost ridicați de DGASPC în cursul zilei de azi.
 
Iată ce spune proprietara apartamentului unde locuiau cei doi suspecți:
 
„Nu știu mai nimic despre aceste două persoane, mama mea a închiriat apartamentul celor doi. Femeia a fost cu un băiat blond, nu știu cum îl cheamă, iar mai târziu a venit cu un alt băiat pe nume Nicu”
 
Femeia mai precizează că apartamentul era închiriat celor doi suspecți de câteva luni.
 
„Eu sunt șocată, nu știam nimic pentru că eram plecată, mama mea s-a ocupat de închiriere. Am auzit de la vecini ce s-a întâmplat”, mai spune proprietara.

Reamintim că dosarul vizează două crime care s-ar fi petrecut în perioada iulie-august. Surse din anchetă au precizat că în acea perioadă au fost găsite două cadavre a unor tinere, unul într-un imobil din Mamaia Nord, iar cel de-al doilea a fost găsit pe câmp, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, și că există indicii că ambele crime ar avea autor comun.
 
Astăzi, în jurul prânzului, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au fost puse două în executare mandate de percheziții, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
La cele două adrese din Năvodari au descins criminaliștii și mascații, pentru a ridica probe de la domiciliile persoanelor anchetate. Până la această oră, oamenii legii au transmis că doi bărbați și o femeie sunt vizați de această anchetă și că se în prezent se formulează acuzațiile.

 
  Citește și
Două percheziții în Năvodari, două femei omorâte, trei persoane, anchetate! Se formulează acuzațiile (FOTO+VIDEO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii