Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii șocante în cazul tinerei din Timișoara ucisă la Constanța! Ce a declarat proprietarul hotelului la care a fost cazată Denisa (VIDEO)

ro

11 Sep, 2024 15:43 767 Marime text
crima. foto cu rol ilustrativProprietarul hotelului la care a fost cazată Denisa, tânăra din Timișoara, ucisă și abandonată pe un câmp dintre Sinoe și Mihai Viteazu din județul Constanța susține că la câteva zile de șla dispariția victimei două persoane au venit la hotel să ridice lucrurile tinerei. 

„O fată în regulă, cu bun simț, vorbea foarte frumos. Eu nu am văzut-o, recepția a văzut-o pe 27 august la ora 5.00 când a plecat de aici cu mașina. A așteptat-o un bărbat la hotel. Am fost anunțat că fata nu a mai venit de două zile și nici nu a achitat contravaloarea cazării.

Am dat mesaj pe numărul de telefon al fetei prin care am solicitat să se achite contravaloarea cazării și să se elibereze camera. Am primit un mesaj prin care mi s-a spus că în maxim o oră va veni cineva să ia lucrurile și să plătească ce era necesar.

A venit o doamnă însoțită de un băiat de 15 ani care a spus că este mama fetei a urcat în cameră a spus că lucrurile sunt ale fetei, a plătit cazarea și au plecat cu mașina fetei. La volan era un bărbat cu cioc. 

Mi s-a părut suspect că au răspuns repede și că au insistat să nu anunț poliția. După câteva zile ne-am trezit cu poliția care ne-a întrebat dacă a fost cazată aici la hotel. 

Bănuiesc că au venit să verifice ce bunuri avea fata, probabil credeau că mai are bani în cameră“ - a declarat proprietarul unității de cazare. 


Procurorii spun că inculpatul este acuzat de comiterea a două infracțiuni de omor calificat - fapte comise cu premeditare și în scop de jaf, respectiv două infracțiuni de tâlhărie, împotriva celor două victime, infracțiunea în formă continuată de conducere fără permis, întrucât nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și acces ilegal la un sistem informatic, întrucât a accesat fără drept telefoanele mobile ale victimei. 

Aceeași sursă a precizat că inculpata are patru copii minori în întreținere și a fost acuzată, printre altele, pe lângă tăinuire și favorizarea făptuitorului și pentru rele tratamente aplicate minorului, întrucât, din investigații a rezultat că aceasta l-a găzduit pe inculpatul suspectat pentru omor, că ar fi consumat substanțe halucinogene în prezența copiilor, ar fi ținut cadavrul vreo două zile în locuință de față cu copiii minori și există indicii că s-ar fi comportat violent față de acești copii minori ai săi.

Ambii inculpați s-au prevalat de dreptul la tăcere, astfel neputând coopera cu organele de anchetă.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și: 

Sex, droguri și moarte prin sugrumareDetalii de ultim moment despre dubla crimă care a șocat Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii