Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal în cazul copiilor din județul Constanța, otrăviţi cu substanţă toxică (VIDEO)

ro

14 May, 2024 14:01 695 Marime text
Mai mulți copii au ajuns la Spitalul Județean Constanța, după ce ar fi fost spăaţi cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor.

Mihaela Ristea din partea DGASPC Constanța a confirmat pentru ZIUA de Constanța că s-au autosesizat cu privire la cazul de intoxicare cu o substanță toxică și că se efectuează o anchetă socială și că au solicitat la Primărie ancheta socială de acolo.

Potrivit datelor noastre, e vorba de o familie formată din bunica (38 de ani) care are 4 copii dintre care un copul adult care are deasemenea doi copii. Toate cele 7  persoane au fost intoxicate si au ajuns la spital. Facem mențiunea ca este vorba despre 5 minori și doi adulți, aflându-se sub observație. 

În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoanele ar fi fost intoxicate cu o substanță toxică.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – Cătălina Marin, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.



Oficial de la IPJ Constanța 

„La data de 12 mai, a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 38 de ani s-ar fi prezentat însoțită de 6 minori și o tânără de 21 de ani la unitatea spitalicească.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoanele ar fi fost intoxicate cu o substanță toxică.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”. – Cătălina Marin, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.




Citește și:

UPDATE. Copii intoxicați cu o substanță periculoasă! Au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii