Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSP Constanța a deschis o anchetă cu privire la hotel Hefaistos din Mamaia, unde mai multe persoane au acuzat stare de rău! (VIDEO)

ro

01 Aug, 2024 14:42 382 Marime text


Seara trecută, 31 iulie 2024, a fost stare de alertă la Hotel Hefaistos din Mamaia, Constanța.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

La finalul intervenției au rezultat 15 persoane cu simptomatologie acută (vărsături și scaune diareice).

„Aseară am fost notificați de către Serviciul de Ambulanță. La un hotel din Mamaia au fost 15 cazuri de posibilă toxiinfecție alimentară. Din cei aduși la spital, doar un copilaș a rămas internat, care și acesta a fost ulterior externat în această dimineață. Ambulanța a trimis acolo un medic care a făcut triajul și a prescris tratamentul acolo la hotel. Un echipaj din cadrul Serviciului de Control de la DSP s-a deplasat în Mamaia la locație, am deschis o anchetă, s-au prelevat probe atât la aliment cât și la apă. Azi dimineață am fost iar acolo și am luat probele de la personalul care deservește în bucătărie. Vreau să vă spun că la această unitate nu se servește decât micul de jun. Ancheta este în derulare, așteptăm rezultatele”, declară directoarea de la DSP Constanța, Cristina Schipor.


Potrivit surselor noastre, ar fi fost vorba despre un sirop cu care făceau ei sucul și ar fi trebuit ținut la temperatura de sub 20 grade, dar nu era în frigider.



Citește și:
Intervenție de urgență la un hotel din Stațiunea Mamaia! Mai multe persoane au cerut ajutorul cadrelor medicale (GALERIE FOTO+VIDEO)

Știri Constanța: ANPC, în control la hotel Hefaistos din Mamaia, unde mai multe persoane au acuzat stare de rău! (FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii