Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ele sunt cele două femei care ar fi fost omorâte la Constanța! Ancheta oamenilor legii au scos la suprafață un scenariu de film horror

ro

09 Sep, 2024 21:52 1270 Marime text
Perchezițiile oamenilor legii de astăzi, 9 septembrie 2024, și ancheta au scos la suprafață detalii șocante legate de cazul celor două presupuse infracțiuni de omor ce au pus amprenta pe județul Constanța. 

Oamenii legii au desfășurat astăzi mai multe percheziții domiciliare la Năvodari,  într-un dosar de omor, în care sunt vizați doi bărbați și o femeie.Conform anchetatorilor, dosarul vizează două crime care s-ar fi petrecut în perioada iulie-august. Surse din anchetă au precizat că în acea perioadă au fost găsite două cadavre a unor tinere, unul într-un imobil din Mamaia Nord, iar cel de-al doilea a fost găsit pe câmp, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, și că există indicii că ambele crime ar avea autor comun.

Prima victimă ar fi fost dată dispărută în luna iulie. Delia Avram a plecat de la domiciliu, din județul Tulcea, la Constanța, iar de pe 2 iulie nu a mai putut fi contactată, potrivit datelor puse la dispoziție de Poliția. Avea 34 de ani și ar fi fost ultima oară în municipiul Constanța. 

 


Cea de-a doua victimă era din Timișoara și familia o dăduseră dispărută de ceva timp. În mediul online au devenit virale mai multe anunțuri prin care se colicită găsirea unei tinere de 28 de ani. Conform acestor anunțuri, Iana Denisa Vădean ar fi dispărut la data de 26 august 2024 în municipiul Constanța. Este dificil să precizăm când s-ar fi produs dispariția, la momentul curent, dat fiind faptul că surse apropiate anchetei ar fi precizat că presupusul făptaș ar fi folosit telefonul victimei pentru a da mesaje familie cu scopul de a induce în eroare situația tinerei. Anunțuri cu privire la dispariția acesteia au fost lipite în mai multe locuri din municipiul Constanța, locul unde ar fi fost văzută ultima dată. Pe rețelele de socializare au apărut deja mesaje de condoleanțe din partea apropiaților. Recent, familia a postat mesaje îndoliate pe rețelele de socializare.

Nu pot sa cred Dumnezeu sa te odihneasa in pace !putere familiei si copilasului tau ! Draga mea prietena din copilarie
 

Dumnezeu să o odihnească în pace suflet bun și multă putere părinților tăi și copilașului

Surse din anchetă au afirmat că unul dintre cei trei suspecți ar fi ajuns în atenția poliției, după ce ar fi fost implicat într-un incident rutier în județul Constanța, chiar cu mașina uneia dintre tinerele ucise, în care ar fi fost rănit. Aceleași surse au spus că bărbatul ar fi ajuns la spital cu răni și că ar fi fost internat sub pază, iar astăzi ar fi fost externat. 

Citește și 

Două percheziții în Năvodari, două femei omorâte, trei persoane, anchetate! Se formulează acuzațiile (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii