Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 22 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frații Tate, reținuți de procurorii DIICOT! Ce acuzații li se aduc

ro

22 Aug, 2024 08:27 221 Marime text
Polițiști în misiune. Foto: ZIUA de ConstanțaFraţii Andrew şi Tristan Tate au fost reţinuţi miercuri noaptea, de procurorii DIICOT. Din primele informații aceștia au fost reținuți într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălarea banilor.

După mai multe ore de audieri, Andrew şi Tristan Tate au fost scoşi cu cătuşele la mâini din sediul DIICOT şi urcaţi într-o dubă a Poliţiei, conform Agerpres.ro

Înainte de a fi urcaţi în dubă, fraţii Tate s-au arătat revoltaţi de acuzaţiile care li se aduc, susţinând că nu sunt dovezi împotriva lor.

În acelaşi dosar, au fost reţinute alte patru persoane, informează reprezentanţi ai DIICOT.

Miercuri dimineaţa, IGPR şi DIICOT au efectuat patru percheziţii în judeţul Ilfov şi în Capitală, printre care şi la locuinţa fraţilor Tate.

Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, au fost trimişi în judecată într-un alt dosar pe 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani. 

Agerpres.ro 

Citește și: 

SurseDIICOT îi audiază pe frații Tate, într-un nou dosar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii