Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grav accident rutier produs în județul Bihor. Un tânăr este inconștient iar alte victime sunt la spital

ro

06 Oct, 2024 21:24 147 Marime text
Sursa foto: ISU Bihor




Pompierii Detașamentului Marghita au intervenit astăzi, 6 octombrie 2024, la ieșirea din localitatea Tăuteu, județul Bihor, pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între un autoturism în care se aflau 3 persoane și un microbuz, în care se aflau 8 persoane.
 
La locul indicat de apelant au fost mobilizate imediat, echipaje de pompieri militari cu o autospecială de intervenție, autospeciala de descarcerare, ambulanța SMURD a subunității, autospeciala de transport persoane și victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, medic de urgență și 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), potrivit ISU Bihor.
 
Salvatorii au intervenit pentru descarcerarea celor trei persoane aflate în autoturismul avariat. Una dintre victimele încarcerate este în stare de inconștiență.
 

„Nouă victime au fost transportate la spital, dintre care și o minoră (17 ani) care se afla în autoturismul avariat. Persoana în stare de inconștiență este un bărbat de aproximativ 25 ani, șoferul autoturismului”, spun pompierii bihoreni.

 
Citește și
Controale ale polițiștilor rutieri în județul Constanța. Au fost date amenzi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii