Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 17 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante! Accident rutier grav surprins de camere de supraveghere! O mașină aruncată de pe pod după impact (VIDEO)

ro

17 Aug, 2024 15:01 393 Marime text
Sursa foto: Facebook/Infotrafic Romania În data de 16 august 2024, la ora 21:00, polițiștii Secției 7 Rurală Matca au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Matca, din județul Galați.

Potrivit IPJ Galați, din cercetările polițiștilor, s-a stabilit că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Ion Neculce, județul Iași, în timp ce se deplasa pe strada Tecuciului, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către centrul localității Matca, când a ajuns în zona unei unități de învățământ primar, pe un pod, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 26 de ani, din localitatea Matca, județul Galați.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat de pe pod în albia unui râu și ambii conducători auto au fost răniți.

Ulterior, aceștia au fost transportați la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
La spital, ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a valorii alcoolemiei.
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.



Citește și: 

Accident rutier, cu 37 de persoane implicate, în Cernavodă, Constanța! A fost activat Planul roșu de intervenție (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii