Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța Bărbat reținut în Techirghiol pentru cumul de infracțiuni rutiere

ro

31 Jul, 2024 13:46 177 Marime text








 
  • La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 32 de ani.


La data de 24 iulie a.c., bărbatul ar fi fost implicat într-un accident rutier (tamponare), la intersecția dintre străzile Nicolae Bălcescu și Plantelor, potrivit IPJ Constanța.


În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.


„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmit polițiștii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Ieri, 30 iulie a.c., față de persoana în cauză procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Citește și
Știri Constanța Controale în Mamaia! Polițiștii descoperă nereguli
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii