Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni rutiere depistate în județul Constanța

ro

06 Oct, 2024 21:41 167 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța


La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 13.40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Prelungirea Seimeni fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge” spun polițiștii.
 
La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 52 de ani, care ar fi condus un autoturism, pe strada Capidava din satul Dunărea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, potrivit IPJ Constanța.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 17.10, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 26 de ani, care ar fi condus pe D.N. 2A, în orașul Ovidiu, un autoturism având autorizațiea de circulație provizorie expirată.
 
În toate cauzele, cercetările sunt continuate de polițiști.
 
Citește și
Controale ale polițiștilor rutieri în județul Constanța. Au fost date amenzi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii