Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu la un azil din Tulcea, la nivelul acoperișului! A fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție (FOTO+VIDEO)

ro

29 Jul, 2024 17:33 465 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU Delta Tulcea






UPDATE 1: Au fost evacuate 40 de persoane, acestea se află în curtea azilului, nu necesită îngrijiri medicale. 

În acest moment persoanele evacuate sunt transportate de către echipajele SAJ la o unitate de primiri urgențe pentru evaluare, potrivit ISU Delta Tulcea.

UPDATE 2:Forțele de intervenție au fost suplimentate cu o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Măcin. La fața locului se află și forțe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, inspectoratului de jandarmi județean și poliției de frontieră.

UPDATE 3:  Conform ISU Tulcea, toate persoanele evacuate au ajuns la unitatea de primiri urgențe. Astfel 7 persoane au fost transportate la UPU Tulcea, iar 33 la două centre de asistență socială. Se lucrează pentru localizare și lichidare.

UPDATE 4: Începând cu ora 18:30 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție. În acest moment incendiul a fost localizat. Se lucrează pentru lichidare, spun salvatorii tulceni.

Pompierii de la ISU Delta Tulcea spun că amplasamentul avea autorizație de securitate la incendiu emisă chiar anul acesta.

 
  • În imobil sunt aproximativ 40 de persoane, se procedează la evacuarea acestora. 

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul județului Tulcea a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate 3 mașini de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 3 ambulanțe SAJ.

Totodată, în sprijin se deplasează 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD din cadrul ISU CT, precum și 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD de la ISU BR. Incidentul a avut loc pe strada Prislav din municipiu.

Apelul la 112 a fost făcut de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, care aflați într-o misiune de supraveghere a frontierei de stat, în jurul orei 16.40, au observat un fum gros în proximitatea unui imobil.

Datorită faptului că cunoșteau foarte bine zona de competență, au realizat că în acel imobil funcționează un azil de bătrâni. Au apelat imediat 112 solicitând intervenția colegilor pompieri și au procedat la evacuarea din imobil a unui număr de 10 bătrâni, până la sosirea acestora, otrivit unei postări Gărzii de Coastă de pe rețeaua Facebook.




Misiunea este în dinamică.



Citește și

Moment emoționant în cadrul unei intervenții a pompierilor din România, în Franța (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii