Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență la Costinești! Copil salvat în ultima clipă din valurile mării (VIDEO)

ro

26 Aug, 2024 15:42 395 Marime text
Pe plajele de pe litoralul românesc al Mării Negre valurile sunt destul de mari, iar salvamarii sunt la datorie pentru a împiedica producerea unor evenimente negative. 

După ce ieri un copil de doar 11 ani din Tulcea, venit la mare cu mama și bunica a pierit în valuri pe plaga Zoom Beach din Constanța, astăzi un alt copil a fost salvat în ultima clipă din valuri la Costineștoi. 

Operațiunea destul de digficilă de salvare  aminorului a fost suprinsă de turiștii aflați pe plajă în acel moment. 

În imagini se observă cum valurile sunt extrem de periculoase și împiedică salvatorul să ajungă la victima aflată în pericol. 

Gabi Culea, șeful salvamarilor din Constanța și Mamaia făcea ieri un apel acătre turiști și localnici ca atunci când marea este agitată doar înotătorii experimentați să intre în apă iar copiii să nu fie lăsați singuri.

„Se poate întâmpla o tragedie și nu se mai poate face nimic. Facem un apel pe această cale, copiii să nu mai fie lăsați singuri, iar cei care nu știu deloc să înoate să nu intre în apă. Trebuie să respectăm natura, marea nu iartă pe nimeni. Marea este foarte agitată. Copiii nu au voie sub nicio formă să fie lăsați la îmbăiere“ - a precizat Gabi Culea.



Citește și; 

Copil înecat în mare în zona Zoom Beach Constanța! Apelul șefului salvamarilor din Mamaia și Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii