Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Bărbat din Tuzla, reținut după ce a bătut o persoană și a lovit-o pe alta cu mașina

ro

03 Sep, 2024 14:57 255 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
     
La data de 3 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Postul de Poliție Tuzla, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 2 septembrie 2024, în jurul orei 15.30, bărbatul ar fi agresat fizic un alt bărbat, de 50 de ani, pe care l-ar fi lovit cu un obiect contondent.

Fapta ar fi avut loc pe strada Constanței din comuna Tuzla, iar ulterior bărbatul ar fi părăsit locul faptei, la volanul unui autoturism.

Deoarece fiul persoane vătămate, un bărbat de 23 de ani, ar fi încercat să-l oprească, bărbatul bănuit de comiterea faptei l-ar fi lovit pe acesta cu autoturismul, provocându-i leziuni la nivelul genunchiului și antebrațului.

La scurt timp, șoferul a fost interceptat de polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră pe DN 39, în apropierea orașului Eforie.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost găsit obiectul contondent cu care bărbatul ar fi agresat-o pe persoana vătămată.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a rezultat risc iminent, în cauză fiind emis ordin de protective provizoriu.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 3 septembrie 2024, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Poliția a găsit o mașină avariată pe DN 2A. Șoferul era băut și fugise la fața locului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii