Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Doi minori, suspectați că ar fi furat o dronă dintr-o mașină. Vezi cum (FOTO)

ro

06 Jun, 2024 15:35 543 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța

La data de 5 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în ziua respectivă, persoane necunoscute i-ar fi sustras o dronă și telecomanda acesteia.

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, bunurile ar fi fost sustrase din autoturismul lăsat neasigurat și parcat pe strada Siretului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi minori, de 12 ani, respectiv 14 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Bunurile sustrase, în valoare de 2.200 de lei, au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

În acest caz, cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, potrivit competenței.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Caz de furt în Constanța Un bărbat ar fi furat husa de pe o motocicletă parcată pe strada Arcului din KM 4-5 (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii