Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Planul Roșu de Intervenție, activat la Hotelul Crișana din Olimp. Declarații de la ISU (VIDEO)

ro

26 Sep, 2024 09:58 466 Marime text


În această dimineață, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au activat Planul Roșu de Intervenție, după ce mai multe persoane cazate la Hotelul Crișana din Olimp au acuzat vărsături și dureri abdominale, acestea fiind transportate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

„Noi am fost solicitații în jurul orei 5.30 pentru a interveni la un hotel din stațiunea Olimp unde am fost sesizați asupra faptului că mai multe persoane prezintă stare de rău, dureri abdominale și vărsături. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale de intervenție din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și din partea Serviciului Județean de Ambulanță pentru a gestiona situația de la fața locului. În urma investigării de la locul solicitării, către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța au fost transportate 18 persoane pentru investigații medicale amănunțite. Totodată, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție, acesta fiind dezactivat la ora 8.15”, declară un pompier.




Citește și:
UPDATE. ISU Constanța: Plan roșu de intervenție la Hotelul Crișana din Olimp! Mai multe persoane ce acuză dureri abdominale, transportate la spital (GALERIE FOTO+VIDEO)

Știri Constanța azi: 19 persoane internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Detalii de la managerul spitalului (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii