Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe arme și muniție, confiscate de polițiști în urma perchezițiilor de la Constanța (VIDEO)

ro

04 Oct, 2024 13:41 206 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaÎn această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în executare 21 de mandate de percheziție domiciliară în județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat de la domiciliile celor percheziționați 13 arme neletale tip pistol și 9 arme neletale tip pușcă, toate supuse autorizării, 200 de unități de muniție neletală și o arbaletă supusă notificării.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Reamintim că, în această dimineață,  polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., au pus în executare 316 mandate de percheziție domiciliară în toate județele țării.

Acțiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Astfel, polițiștii au documentat activitatea infracţională a unei societăți comerciale din afara teritoriului țării, care, prin intermediul unui site, ar fi comercializat, pe teritoriul României, către persoane fizice, arme din categoria celor supuse autorizării şi diferite tipuri de muniţie aferente acestora, fără a respecta condiţiile legii privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Citește și: 

Peste 20 de percheziții la Constanța, în dosarul armelor de tip airsoft aduse ilegal în România (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii