Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe case prădate de un hoț, în județul Constanța! Oficial de la IPJ (VIDEO)

ro

24 Jul, 2024 17:59 259 Marime text
Localnicii din Topalu, județul Constanța sunt speriați. 

De peste o lună, un hoț intră nestingherit în curțile oamenilor, pătrunde în case și fură, cu precădere, bani și bijuterii. Umblă cu cagulă pe față, poartă mănuși și se folosește de un dispozitiv cu ultrasunete pentru a alunga animalele, în caz că îl atacă. Se pare că acționează in mai multe localități din zona Hârșova. Camerele de supraveghere ale localnicilor l-au surprins in comuna Topalu, intrând, in timpul nopților, fără a a părea că are vreo emoție, în mai multe curți din localitate. 

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a comunicat detalii suplimentare. Pe 16 iulie, polițiștii din Hârșova au fost alertați despre un incident petrecut în noaptea de 15-16 iulie, când, în jurul orei 01:00, o persoană a pătruns în locuința unei familii și a sustras 1.500 de lei și bijuterii. Se desfășoară cercetări pentru identificarea suspectului și s-a deschis un dosar penal pentru furt.


Oficial de la IPJ Constanța 

În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în incinta unor locuințe din localitățile Ciobanu și Topalu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 15-16 iulie a.c., în jurul orei 01.00, o persoană ar fi pătruns în locuința unei familii și ar fi sustras 1.500 de lei și bijuterii.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.



Citește și:

UPDATEAlertă în nordul județului Constanța. Mai multe case prădate de un hoț cu cagulă și mănuși (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii