Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane agresate de un individ la Tulcea! Suspectul, arestat preventiv

ro

26 Sep, 2024 18:27 316 Marime text
Poliția. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaTrei persoane au fost agresate de un bărbat în fața unor magazine din municipiul Tulcea. principalul suspect a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Potrivit IPJ Tulcea la data de 25 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, au procedat la reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Tulcea, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În fapt, la data de 13 septembrie 2024, bărbatul ar fi agresat trei persoane aflate în zona unor unități de alimentație publică, din municipiul Tulcea, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Totodată, în cursul zilei de ieri, acesta a fost depus de către polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, iar astăzi, 26 septembrie, a fost  prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile“ - au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Citește și: 

Armă descoperită de polițiști în casa unui bărbat din județul Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii