Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mită electorală într-o comună din județul Tulcea! Polițiștii au deschis o anchetă

ro

08 Jun, 2024 18:43 919 Marime text
La data de 7 iunie 2024, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizați de către o femeie de 47 de ani, având  calitatea de candidat la Primăria comunei Baia cu privire la faptul că, un alt candidat, ar oferii sume de bani cetățenilor din comună, în scopul influențării acestora.

Potrivit IPJ Tulcea, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, pentru lămurirea stării de fapt și a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

„S-a depus la secția de poliție Baia un material audio-video prin care un cetățean se lăuda că a fost mituit cu 1.000 de lei de candidata pentru funcția de primar a comunei Baia, în schimbul votului său pentru alegerile locale de duminică 09.06.2024. Prin urmare, s-au dispus imediat audieri și a fost deschis Dosarul penal Nr 459238/ 08.06.2024 pentru coruperea alegătorilor, fiind depusă plângere și la DNA București pentru infracțiuni electorale“ - au precizta reprezentanții unei formațiuni politice într-un comunicat de presă. 

Citește și: 

Acuzații de intimidare a alegătorilor la Constanța! Reacția IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii