Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi masoni în Constanţa! Vezi ce lojă a cerut înfiinţarea şi care sunt condiţiile pentru a fi mason

ro

08 Aug, 2011 02:17 12605 Marime text
noi masoni in constanta vezi ce loja a cerut infiintarea si care sunt conditiile pentru a fi mason 28166
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Doru 05 Oct, 2014 00:33 Ce propagandă greţos de edulcorată îi faceţi masoneriei în acest articol ! Lojile răsar precum ciupercile după ploaie, vaaai, ce motiv de entuziasm pe jurnalist. Toate braşoavele astea de telenovelă zici că-s condiţiile pentru prmirea în masonerie? Eu zic că doar înavuţiţii oportunişti se înghesuie să se vâre în loji masonice, ca să se simtă şi ei importanţi şi elitişti.
  • ANITIMASON 21 Jul, 2014 09:22 care progres pt progres iti trebuie geni iar romanai nu are pt ca geniile fug in strainaate asa ca lojiile din romania sunt formate de personaje gen Becali si Vantul si Voiculescu analfabeti dar cu doctorate ca si ponta.
  • Antimason 21 Jul, 2014 09:18 progresul masonic este Ce bine ştie să mintă şi să înşele! Numai cei cu această calitate pot deveni masoni!. Astea sunt aceeleaj ... de la partide care dau pachete pt voturi nuami cand au interese si ei sunt responsabili de dezastru creweat in Romania de distrugerea ei de vanzare pe 2 lei la straini dar pe comisioane in paradise fiscale de miliarde de euro. Acestia sunt criminali si mafioti care iti aruca o bombana dupa ce ti-au furat casa masina jobul pensia, si au marit taxele si preturile. Este usor cand furii miliarde sa faci donatii de milioane.
  • Sa credeti dv! 08 Aug, 2011 08:50 Trebuie sa completati cu: interese personale (promovarea in grad si functie), relatii de afaceri (licitatii cu banii statului, ai firmelor cu capital de stat, majoritar de stat sau finantate de stat, finantari cu credite preferentiale de la banci si firmele de investitii finaciare), interese politice (functii in partide, la primarie, consiliul local, consiliul judetean prefectura, alte centralizate si descentralizate), interese de tip mafiot (contrabanda prin vama, cu ajutorul "fratilor" vamesi, politisti sau din serviciile secrete). Si multe alte ilegalitati cu totul in afara celor inscrise in statut! Am mai scris pe aici: astazi Masoneria = Mafia! Vor obtine personalitatea juridica pentru ca si dintre judecatori sunt masoni! Pun pariu!