Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fetiță de trei ani din Olt a anunțat o crimă la 112. Ce spune Poliția

ro

29 Jul, 2024 14:44 203 Marime text
Apel 112, foto: Unsplash Un copil de doar trei ani a pus pe jar poliția din Olt. 

Potrivit IPJ Olt, un copil a comunicat faptul că tatăl său a omorât-o pe mama sa.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că minora ar fi apelat Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 într-un moment în care aceasta ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinți, aspectele reclamate nefiind reale.


Oficial de la IPJ Olt 

La data de 28 iulie 2024, în jurul orei 13:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a primit un apel 112 prin care un copil a comunicat faptul că tatăl său a omorât-o pe mama sa.

Imediat au fost demarate activități investigativ-operative, în urma cărora s-a stabilit faptul că apelul ar fi fost efectuat din municipiul Slatina.

La scurt timp, polițiștii Poliției municipiului Slatina, în urma unor activități complexe, au identificat persoana care a efectuat apelul, respectiv o minoră de 3 ani, din municipiul Slatina.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că minora ar fi apelat Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 într-un moment în care aceasta ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinți, aspectele reclamate nefiind reale.

Având în vedere activitatile desfășurate și resursele utilizate, polițiștii au sancționat contravențional reprezentantul legal cu amendă în valoare de 500 de lei conform Legii nr. 61/1991.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt adresează cetățenilor rugamintea sa efectueze apelul 112 doar când au cu adevărat o urgență, când sunt puse în pericol viața, proprietatea sau mediul.



Citește și:

AradO fată de 12 ani a pus în alertă autoritățile. „Răpită de fostul soţ şi ţinută într-un beci”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii