Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 17 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre bărbatul care amenința că va provoca o explozie

ro

17 Aug, 2024 11:55 293 Marime text

 
  • La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiștii Secției 2 și o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa.
     
La data de 17 august 2024, în jurul orei 07.25, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 45 de ani, concubinul acesteia, ar amenința cu incendierea locuinței de pe strada Rovine, din municipiul Constanța, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiștii Secției 2 și o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

Totodată, la fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. 

În urma activităţilor desfăşurate, după aproximativ o oră în care s-au purtat discuții cu persoana care ameninţa să provoace o explozie în blocul în care locuia, aceasta a fost imobilizată de polițiști și condusă la Spitalulul de Psihiatrie Palazu Mare Constanța, a încheiat sursa citată.



Citește și:
UPDATE. Știri Constanța azi: Intervenție de urgență în Palazu Mare! Un bărbat a dat drumul la două butelii și amenință că va produce o explozie uriașă (FOTO+VIDEO)

Știri Constanța azi: Iată cine sunt salvatorii care au intervenit la situația de urgență din Palazu Mare (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii