Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părinții tinerilor decedați în accidentul de la 2 Mai, în lacrimi, la un an de la tragedie „A trecut un an de când Sebi nu-mi mai spune Tată” (VIDEO)

ro

19 Aug, 2024 12:09 480 Marime text
Foto ilustrativă - Familia și prietenii lui Sebi Olariu, la placa memorială montată la locul accidentului din 2 Mai

A trecut un an de la producerea tragediei din 2 Mai, în urma căreia Roberta Dragomir și Sebi Olariu au murit, iar alte trei victime au fost rănite. Nici după acest interval de timp, părinții tinerilor decedați nu și-au revenit din șoc.
 
Tatăl studentului Sebastian Olariu a publicat un mesaj pe o rețea de socializare, în care și-a exprimat durerea pierderii copilului său.
 
A trecut 1 An de când Sebi nu-mi mai spune Tată, 1 An în care Sebi a plecat și ne-a lăsat cu cea mai mare durere de pe pământ, 1 An în care toate visele lui au fost spulberate de o beizadea Drogată. Cel mai rău este că încă nu s-a făcut Dreptate și că Justiția este Coruptă.... Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi în acest an…”, a scris Valentin Olariu pe pagina sa de Facebook.
 
Familia, prietenii și cunoștințele lui Sebi s-au adunat la locul său de veci, în această dimineață, 19 august 2024, de unde au lansat lampioane în memoria sa. Tatăl lui Sebi a declarat pentru România TV că dorește ca nimeni să nu treacă prin experiențele sale, din ultimul an și și-a exprimat îndoiala că se va face dreptate în acest caz.
 
A fost un an foarte greu și vor urma și alți ani foarte grei! Sebi nu mai este cu noi. Am ales să lansăm lampioane pentru ca Sebi să simtă că noi suntem aproape de el și vom fi toată viața. Toți prietenii lui au venit să-i aducă un omagiu... Să știți că este foarte greu în momentele acestea. Nu cred că se va face dreptate în acest caz”, a afirmat Valentin Olariu.


Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Un an de la tragedia din 2 Mai Doi tineri au pierit, alți trei au fost răniți, nicio decizie pe fond. Procesul continuă la Judecătoria Mangalia (GALERIE FOTO)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii