Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziții de amploare ale procurorilor DNA într-un dosar de fapte de corupție! Descinderile, în dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova

ro

30 Jul, 2024 09:45 200 Marime text
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2021 - 2022, a unor infracțiuni de corupție, de către funcționari publici și complici ai acestora.
 
În cursul zilei de 30 iulie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 18 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov, Prahova și Călărași, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice sau sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale.
 

„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare“ - au mai precizat procurorii DNA.

  UPDATE: 

Conform unor surse, descinderile ar avea legătură cu dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova. Perchezițiile au loc la firme de construcții și chiar la Primăria Lehliu. Vizat este și primarul acestei localități.

 Citește și: 

Proiectul ce vizează un teren de pe strada Griviței, destinat noului sediu DNA, din nou pe masa consilierilor locali! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii