Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în județul Constanța! Un curier, suspectat că și-ar fi însușit banii pentru coletele livrate

ro

16 Aug, 2024 15:38 241 Marime text
La data de 14 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de delapidare în formă continuată și înșelăciune în formă continuată.

Astfel, în perioada iunie – august a.c., bărbatul, curier în cadrul unei societăți comerciale, ar fi livrat diferite colete clienților, încasând sumele de bani aferente, pe care nu le-ar mai predat ulterior societății.

Prejudiciul cauzat este de peste 79.000 de lei.

„La data de 14 august a.c., polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, fiind ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 15 august a.c., instanța de judecată a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Descinderi de amploare ale polițiștilor la persoane suspectate de comercializarea de bunuri contrafăcute (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii