Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Momente de panică în Constanța Două intervenții ale pompierilor la City Mall Constanța în decurs de un sfert de oră! (FOTO+VIDEO)

ro

17 Jul, 2024 18:39 1918 Marime text








UPDATE1 : În acest moment, persoanele au fost scoase din lift.


UPDATE2: După degajarea persoanelor din lift , pompierii au intervenit în incinta City Park Mall pentru localizarea unui incendiu la un magazin.

Potrivit ISU, fumul provenea de la două cabluri care au ars pe acoperiș, nu s-a impus evacuarea de persoane, iar incendiul este lichidat. 

Conform pompierilor, defecțiunea liftului a fost cauzată de cele două cabluri care au ars, provocând o pană de curent electric..


Astăzi , pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost sesizați  prin apel la numărul 112 despre un incident petrecut în Constanța.

Pompierii au fost solicitati in parcarea nord de la City Mall la o deblocare de lift.  Au constatat la fata locului ca liftul nu avea curet electric. Liftul a fost deblocat, iar persoanele au fost evacuate. In scurt timp au fost anuntați ca iese fum din interiortul unui magazin. Fumul provenea de la două cabluri care au ars pe acoperiș, iar incendiul a fost lichidat. 


Potrivit ISU Dobrogea, câteva persoane au rămas blocate în lift la City Mall, în Constanța
 
La locul evenimentului intervin pompierii de la ISU. Este limitat accesul pe lângă lift.

Citește și
TulceaBilanțul intervențiilor din ultimele două zile de Cod roșu de caniculă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii