Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul Roșu la Constanța Mai mulți copii intoxicați la Hotel Belvedere din Olimp. Detalii de ultim moment despre copii Spitalul Municipal Mangalia (VIDEO)

ro

15 Jul, 2024 19:16 530 Marime text
 Autoritățile din Constanţa au activat, luni, 15 iulie 2024, Planul Roşu de Intervenţie după ce mai multe persoane de Hotel Belvedere din Olimp, printre care şi copii, s-au  intoxicat. 
 
Reprezentanții Spitalului Municipal Mangalia au precizat că din cei șase pacienți (trei copii și trei adulți) aduși la Spitalul Municipal Mangalia, doar unul dintre adulți prezintă simptome mai accentuate: tuse, greață, vărsături. Cu toții sunt la oxigen și li se administrează cortizon timp de jumătate de oră.

„Din cei șase pacienți (trei copii și trei adulți) aduși la Spitalul Municipal Mangalia, doar unul dintre adulți prezintă simptome mai accentuate: tuse, greață, vărsături. Cu toții sunt la oxigen și li se administrează cortizon timp de jumătate de oră. Dupa ce se vor liniști/stabiliza, copiii vor fi duși la  Constanța. Niciunul nu are viața pusă în pericol, nici adult nici copil!”- a transmis sursa citată. 




Citește și:

Planul Roșu de intervenție activat la ConstanțaUPDATE. Persoane, printre care și copii, posibil intoxicate la Hotel Belvedere din Olimp (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii