Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul Roșu la Constanța Zeci de copii din Ucraina, implicați într-un eveniment rutier. Date oficiale de la IPJ Constanța! (VIDEO)

ro

17 Jun, 2024 08:06 1194 Marime text
Autorităţile din Constanţa au activat Planul Roşu de intervenţie, în noaptea de duminică spre luni, 17 iunie 2024, după un accident între un TIR şi un autocar cu 57 de cetăţeni ucraineni, dintre care 42 minori. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. - transmite IPJ Constanța. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 17 iunie a.c, în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazu, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă și un autocar în care se aflau 56 de persoane, dintre acestea 43 fiind minori.

Vehiculele ar fi circulat în aceeași direcție, spre municipiul Constanța.

În urma accidentului rutier, au fost răniți ușor doi minori, de 14 si 16 ani, și o persoana majoră.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Citește și:

A fost activat Planul roșu la ConstanțaAccident între un TIR și un autocar plin cu copii din Ucraina, între Tariverde si Baia (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii